Мови

  • English
  • Українська

Пошук

Синдикація

RSS-матеріал

Лауреати обласної премії для працівників наукових установ і закладів вищої освіти Львівської області у 2023 році

Лауреати обласної премії для працівників наукових установ і закладів вищої освіти Львівської області у 2023 році


By icmp_admin - Створено 30 Травень 2023

29 травня 2023 року з нагоди Дня науки в Будинку вчених відбулося урочисте вручення обласних премій для працівників наукових установ і закладів вищої освіти Львівської області у 2023 році.

Лауреатами премії стали дванадцять науковців з Інституту фізики конденсованих систем НАН України: д.ф.-м.н. Андрій Баумкетнер, д.ф.-м.н. Тарас Брик, д.ф.-м.н. Андрій Вдович, к.ф.-м.н. Тарас Верхоляк, акад. НАН України Юрій Головач, чл.-кор. НАН України Мирослав Головко, докт. філософії Тарас Гутак, к.ф.-м.н. Максим Дручок, д.ф.-м.н. Юрій Калюжний, к.ф.-м.н. Роман Мельник, к.ф.-м.н. Алла Моїна, д.ф.-м.н. Оксана Пацаган.

 

Премії вручив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. «Держава має шанс стати справжньою державою, коли в ній жива наука. Навіть під час цієї війни ми чітко бачимо, що війну виграють люди, але люди, які озброєні сучасними технологіями та знаннями. Дякую кожному з вас за те, що працюєте тут, що свої знання, вміння, роботу розвиваєте в Україні. Дякую за те, що творите перемоги кожен на своєму фронті. А наше завдання – підтримати вас, підтримати державу і разом перемогти»,– зазначив очільник області.

Максим Дручок і Максим Козицький.