Мови

  • English
  • Українська

Пошук

Синдикація

RSS-матеріал

Засідання Вченої ради ІФКС НАН України

Засідання Вченої ради ІФКС НАН України


By ibzovska - Створено 07 Грудень 2020

Дата: 
14.12.2020, Пн 16:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
1. Звіт про виконання НДР “Комп’ютерне моделювання та теоретичні підходи для опису поширення інфекційного захворювання COVID-19: роль просторової неоднорідності популяції, гетерогенності мережі соціальних контактів та соціального відгуку”, що виконувалась в рамках Конкурсу НДФУ «Наука для безпеки людини та суспільства».
Доповідає: Я.М. Ільницький
2. Звіт про виконання НДР “Встановлення природи незвичних колективних властивостей невпорядкованих систем: Теорія та першопринципне моделювання”, що виконувалась в рамках Конкурсу НДФУ «Підтримка досліджень провідних та молодих учених».
Доповідає: Т.М. Брик
3. Звіт про виконання НДР “Плямисті колоїди у пористих середовищах: теорія та комп’ютерне моделювання”, що виконувалась в рамках Конкурсу НДФУ «Підтримка досліджень провідних та молодих учених».
Доповідає: М.Ф. Головко
4. Звіт про виконання НДР “Самоорганізація колоїдних частинок Януса та колоїдів з взаємодією типу КПДВ: Теорія та симуляція”, що виконувалась в рамках договору з МОН України № М/53-2020 від 25.08.2020 р. (співпраця Україна-Австрія).
Доповідає: А.Б. Баумкетнер                                   
5. Заключний звіт про виконання НДР “Розвиток і застосування грід- та хмарних технологій для наукових досліджень на базі Західного регіонального грід-центру”, що виконувалась в рамках Програми інформатизації НАН України.
Доповідає: Т.М. Пацаган
6. Затвердження до друку препринтів ІФКС НАН України.
7. Різне.