Мови

  • English
  • Українська

Пошук

Синдикація

RSS-матеріал

Засідання Вченої ради ІФКС НАН України

Засідання Вченої ради ІФКС НАН України


By ibzovska - Створено 02 Грудень 2021

Дата: 
8.12.2021, Ср 15:00

 
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
 
1. Звіт про виконання НДР “Комп’ютерне моделювання та теоретичні підходи для опису поширення інфекційного захворювання COVID-19: роль просторової неоднорідності популяції, гетерогенності мережі соціальних контактів та соціального відгуку”, що виконувалась в рамках Конкурсу НФДУ “Наука для безпеки людини та суспільства”.
Доповідає: Я.М. Ільницький
2. Звіт про виконання НДР “Встановлення природи незвичних колективних властивостей невпорядкованих систем: Теорія та першопринципне моделювання”, що виконувалась в рамках Конкурсу НФДУ “Підтримка досліджень провідних та молодих учених”.
Доповідає: Т.М. Брик
3. Звіт про виконання НДР “Плямисті колоїди у пористих середовищах: теорія та комп’ютерне моделювання”, що виконувалась в рамках Конкурсу НФДУ “Підтримка досліджень провідних та молодих учених”.
Доповідає: М.Ф. Головко
4. Звіт про виконання НДР “Нові застосування машинного навчання в прогнозуванні незвичних властивостей матеріалів”, що виконувалась в рамках Договору з МОН України № М/47-2021 від 16.11.2021 р. (співпраця Україна-Франція).
Доповідає: Т.М. Брик
5. Звіт про виконання НДР “Статистична фізика та за її межами: від витоків до європейської та глобальної співпраці, від критичних явищ до складних систем”, що виконувалась в рамках договору з МОН України № М/11-2021 від 11.11.2021  р. (співпраця Україна-Австрія).
Доповідає: Ю.В. Головач
6. Звіт про виконання НДР “Ефективні мультиферментні комплекси для гідролізу целюлози у виробництві біопалива: експерименти, теорія та комп'ютерне моделювання”, що виконувалась в рамках Договору з МОН України № M/62-2021 від 17.11.2021 р. (співпраця Україна-США).
Доповідає: Я.М. Ільницький
7. Звіт про виконання НДР “Теорія та комп’ютерне моделювання іонних матеріалів”, що виконувалась в рамках Договору з МОН України № M/64-2021 від 17.11.2021 р. (співпраця Україна-Чехія).
Доповідає: А.Д. Трохимчук
8. Звіт про виконання НДР “Самоорганізація і утворення структур у м’якій речовині: аналітичні підходи і комп’ютерні симуляції”, що виконувалась в рамках програми Підтримки пріоритетних для держави наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок Відділення фізики і астрономії НАН України.
Доповідає: Ю.В. Головач
9. Звіт про виконання НДР “Нові аспекти теорії квантових детекторів у низьковимірних електронних системах”, що виконувалась в рамках Гранту НАН України дослідницьким лабораторіям/групам молодих вчених НАН України.
Доповідає: Г.О. Скоробагатько
10. Затвердження рішення Атестаційної комісії ІФКС НАН України.
Доповідає: І.М. Мриглод
11. Затвердження рішення Конкурсної комісії ІФКС НАН України. 
Доповідає: О.Л. Іванків
12. Різне.