Мови

  • English
  • Українська

Пошук

Синдикація

RSS-матеріал

Вітання з Днем науки

Вітання з Днем науки


By dara - Створено 15 Травень 2015

Дата: 
16.05.2015, Сб

Шановні працівники
Інституту фізики конденсованих систем НАН України,
дорогі колеги!
 
Напередодні Дня науки сердечно вітаю Вас із професійним святом, висловлюю вдячність за відданість науці, нові цікаві результати, підтвердження високого рівня наукових досліджень.
Ми маємо честь працювати в Інституті фізики конденсованих систем НАН України, який завдяки спільним зусиллям став визнаним науковим центром у галузі теорії конденсованої речовини, комп’ютерного моделювання і статистичної фізики складних систем. Дослідження м’якої речовини, різноманітних твердотільних систем та біологічних об’єктів, розробка методів статистичної фізики та комп’ютерного моделювання мають світовий пріоритет і визнання.
Зараз Україна переживає час реформ, перехід на стандарти Європейського Союзу. І науки це стосується насамперед. Я радий, що працівники нашого Інституту активно включилися у діяльність із реформування наукової сфери і це вселяє надію, що запропоновані реформи будуть ефективними і корисними як державі, так і НАН України та всім науковцям. Разом із тим нинішній час реформ ставить і підвищені вимоги до нас усіх, заставляє працювати ініціативно і творчо. Я щиро бажаю Вам цього.
Наш Інститут є одним із наймолодших за віком своїх працівників і при цьому входить до першої двадцятки найрезультативніших і найцитованіших установ Національної академії наук України. Демократична атмосфера в колективі, добрі традиції, взаємна повага між шанованими науковими метрами і молодими працівниками є запорукою успіху, вселяє оптимізм і дає перспективу на майбутнє.
Будьте здорові, успішні та ефективні, щасливі та радісні на роботі і вдома, в колі родини та друзів.
З глибокою повагою,
 
Директор
академік НАН України                                        І.М.МРИГЛОД
 
місто Львів, 15 травня 2015 року